Меню
Вашата кошница

Аксесоари за коса

Brand: Moroccanoil
Четка за разресване Moroccanoil с естествен косъм за красива и блестяща коса.    Подходяща за всички типове коси и идеална за използване и при сухи коси с дебел косъм. Четките за коса на Мароканойл са ръчно изработени от натурален глигански(четина) косъм, като са използвани възможно най-качествените..
114,00 лв.
Brand: Moroccanoil
Ръчно изработена премиум четка за създаване на обем и стимулиране на скалпа.    Moroccanoil Boar Bristle Teasing Brush ръчно изработена четка от премиум материали с мек естествен глигантски косъм, предназначена за топиране на косата и създаване на обем. Четката предоставя подхранване чрез стимулира..
60,00 лв.
Brand: Braun
Сешоарът има йонизираща функция, приставка за струя, бутон за студен въздух. Работи с две степени на мощност...
86,99 лв.
Brand: Kevin.Murphy
Осигурете на клиентите си първокласна защита и максимален комфорт с COLOR.ME от KEVIN.MURPHY COLOR CAPE. Незаменим за всекидневния цвят, нашата лека наметка е проектирана да предлага защита и комфорт и е изработена от мек, устойчив на цветове материал...
45,00 лв.
Brand: Moroccanoil
Гребен за топиране с метална опашка. Carbon Antistatic Metal End Tail Comb Кабронов гребен за топиране на косата с метална опашка. Подходящ за професионална употреба. изключително здрав...
26,00 лв.
Brand: Moroccanoil
Изработена от висококачествени материали, четката Moroccanoil Ceramic Paddle Brush осигурява перфектно и нежно разресване, които разплитат всеки възел. Не дразни скалпа. Защитава фоликула и разресва нежно, предпазвайки косъма от начупване. Керамичната четка с йонно покритие подпомага равномерното ра..
42,00 лв.
Brand: Moroccanoil
Кръгла (25 мм) керамична четка за стилизиране и оформяне на прически без наелектризиране на косата. Четка Moroccanoil Ceramic+Ion brush Thermal 25 мм e изработена от висококачествени, йонизирани материали, тя позволява равномерното разпределение на топлината и подобрява времето за изсушаване, като ..
32,00 лв.
Brand: Moroccanoil
Кръгла (35 мм) керамична четка за стилизиране и оформяне на прически без наелектризиране на косата. Четка Moroccanoil Ceramic+Ion brush Thermal e изработена от висококачествени, йонизирани материали, тя позволява равномерното разпределение на топлината и подобрява времето за изсушаване, като оставя ..
42,00 лв.
Brand: Moroccanoil
Кръгла (45 мм) керамична четка за стилизиране и оформяне на прически без наелектризиране на косата. Четка Moroccanoil Ceramic+Ion brush Thermal e изработена от висококачествени, йонизирани материали, тя позволява равномерното разпределение на топлината и подобрява времето за изсушаване, като оставя ..
50,00 лв.
Brand: Moroccanoil
Кръгла (55 мм) керамична четка за стилизиране и оформяне на прически без наелектризиране на косата. Четка Moroccanoil Ceramic+Ion brush 55 CL Thermal e изработена от висококачествени, йонизирани материали, тя позволява равномерното разпределение на топлината и подобрява времето за изсушаване, като о..
50,00 лв.
Brand: Kevin.Murphy
За използване на дълга или къса коса, тези непретенциозни щипки са лесни за използване и могат да създават редица стилове...
28,00 лв.
Brand: Kevin.Murphy
Нашият CUTTING.COMB е онзи перфектен гребен. Проектиран според най-високите стандарти за прецизност и качество и изработен от уникална, издръжлива пластмаса, използвана при производството на части на двигателя, които изискват прецизност и стабилност на размерите...
20,00 лв.
Brand: Moroccanoil
Професионална титаниева маша Moroccanoil Everlasting Curl Titanium Curling Iron Everlasting Curl Titanium Curling Iron комбинира модерна технология за създаване на красиви и дълготрайни къдрици. Изключително дългото титаниево тяло е с диаметър 25мм и осигурява безупречно плъзгане на косата за създав..
260,00 лв.
Brand: Moroccanoil
Професионален йонизиращ сешоар Moroccanoil Gamma Professional Dryer Проектиран и произведен в Италия, за да отговори на специализираните нужди на фризьорите, Gamma Professional е сешоар предлагащ иновации, мощност и прецизност в работата. Усъвършенстваната йонна технология заключва влагата в косъма,..
520,00 лв.
Brand: Kevin.Murphy
Създадени да създават обем и да оставят косата с гладък завършек, тези самозакрепващи се къдрици без зацепки имат малки ръбчета, подобни на косъм, които захранват косата равномерно върху повърхността. Техните кръгли отвори също помагат за подобряване на циркулацията на въздуха за равномерно охлаждан..
233,00 лв.
Brand: Kevin.Murphy
Създадени да създават обем и да оставят косата с гладък завършек, тези самозакрепващи се къдрици без зацепки имат малки ръбчета, подобни на косъм, които захранват косата равномерно върху повърхността. Техните кръгли отвори също помагат за подобряване на циркулацията на въздуха за равномерно охлаждан..
193,00 лв.
Brand: Kevin.Murphy
Екологична, лека и ергономично проектирана за премахване на умората на ръцете и китките, нашата LARGE.ROLL.BRUSH е изработена от 100% естествено устойчив бамбук и чиста, естествена четина от глиган, за да се гарантира, че няма увреждане на косата. Идеалният партньор за вашия сешоар, LARGE.ROLL.BRUSH..
97,00 лв.
Brand: Philips
Перфектни къдрици само с едно увиване Цилиндър със среден размер, 25 мм Турмалинова керамика Цифрови настройки на температурата Гладкият керамичен цилиндър предотвратява увреждането на косата при стилизирането ѝ. Той е обогатен с турмалин, за да придаде на вашите къдрици несравнима мекота и блясък. ..
103,00 лв.
Brand: Philips
Нека вашите къдрици станат център на вниманието До 95% по-малко цъфтящи краища* Голям цилиндър, 32 мм Технология SplitStop Кератинова инфузия Цифрови настройки на температурата Новата технология SplitStop е тайното ни оръжие за максимална защита срещу цъфтежа на косата. Уникалната комбинация от опти..
126,00 лв.
Brand: Philips
Живи къдрици и вълни, които блестят 13 мм – 25 мм конусовиден накрайник Йонна грижа Обогатен с титан цилиндър Индикатор "Готови къдрици" Отрицателно заредените йони елиминират наелектризирането, подобряват състоянието на косата и заглаждат кутикулите на косъма, за да подсилят блясъка и лъскавината н..
126,00 лв.
Brand: Philips
Живи къдрици и вълни, които блестят 13 мм – 25 мм конусовиден накрайник Йонна грижа Обогатен с титан цилиндър Индикатор "Готови къдрици" Йонна грижа за лъскава, гладка коса Отрицателно заредените йони елиминират наелектризирането, подобряват състоянието на косата и заглаждат кутикулите на косъма, за..
147,00 лв.
Brand: Philips
Бързо и мощно сушене за професионални резултати Мощен променливотоков мотор 2200 W мощност при сушене Висока скорост на въздуха до 130 км/ч* 2 пъти повече йони** за блестяща коса Мощен променливотоков мотор за бързо сушене Сешоарът Philips Pro има високоефективен променливотоков мотор, разработен за..
126,00 лв.
Brand: Philips
Мощно сушене при по-ниска температура с приставката ThermoProtect 1600 W Приставка ThermoProtect 3 степени за загряване и скорост 1600W мощност на сушене Този сешоар с мощност от 1600 W създава оптимално ниво на въздушния поток за прекрасен резултат всеки ден. Приставка ThermoProtect Приставка Therm..
61,00 лв.
Brand: Philips
Мощно сушене при по-ниска температура с приставката ThermoProtect 1600 W Приставка ThermoProtect 3 степени за загряване и скорост 1600W мощност на сушене Този сешоар с мощност от 1600 W създава оптимално ниво на въздушния поток за прекрасен резултат всеки ден. Приставка ThermoProtect Уникално проект..
56,00 лв.
Brand: Philips
Мощно щадящо сушене с 2100 W - Този сешоар с мощност от 2100 W създава мощен въздушен поток за прекрасни резултати всеки ден. Приставка ThermoProtect - Уникално проектираната приставка ThermoProtect мощно смесва топъл и хладен въздух за ежедневна грижа. Тя понижава температурата с 15° C, като същев..
61,00 лв.
Brand: Philips
Мощно щадящо сушене с 2100 W - Този сешоар с мощност от 2100 W създава мощен въздушен поток за прекрасни резултати всеки ден.Приставка ThermoProtect - Уникално проектираната приставка ThermoProtect мощно смесва топъл и хладен въздух за ежедневна грижа. Тя понижава температурата с 15° C, като същевре..
70,00 лв.
Brand: Philips
Мощно сушене при по-ниска температура 2100 W Приставка ThermoProtect Усъвършенствана функция за йонизиране 6 степени за загряване и скорост Мощно щадящо сушене с 2100 W Този сешоар с мощност от 2100 W създава мощен въздушен поток за прекрасни резултати всеки ден. Уникално проектираната приставка The..
70,00 лв.
Brand: Philips
Мощно сушене при по-ниска температура 2100 W Усъвършенствана функция за йонизиране 6 степени за загряване и скорост Мощно щадящо сушене с 2100 W Този сешоар с мощност от 2100 W създава мощен въздушен поток за прекрасни резултати всеки ден. Уникално проектираната приставка ThermoProtect мощно смесва ..
84,00 лв.
Brand: Philips
Бързо сушене без увреждане от топлината** с технологията ThermoShield Технологията ТермоShield ви дава максимална защита от увреждане от топлината чрез активно контролиране на температурата на въздуха на сешоара до оптимално ниво. 2100 W 2х йонна грижа* 3 настройки за топлина и 2 за скорост Сензорът..
98,00 лв.
Brand: Philips
Технология ThermoShield за максимална защита от топлината. Сензорът за откриване на прегряване активно оптимизира и контролира температурата на въздуха, като предпазва косата ви от увреждане*, причинено от прегряване. Насладете се на сушене без стрес с технологията ThermoShield. 20% по-бързо сушене ..
98,00 лв.
Brand: Philips
Технология ThermoShield за максимална защита от топлината. Сензорът за откриване на прегряване активно оптимизира и контролира температурата на въздуха, като предпазва косата ви от увреждане*, причинено от прегряване. Насладете се на сушене без стрес с технологията ThermoShield. 20%* по-бързо сушене..
126,00 лв.
Brand: Philips
Технология ThermoShield за максимална защита от топлината Сензорът за откриване на прегряване активно оптимизира и контролира температурата на въздуха, като предпазва косата ви от увреждане**, причинено от прегряване. Насладете се на сушене без стрес с технологията ThermoShield. 20%*** по-бързо суше..
126,00 лв.
Brand: Philips
Прецизен контрол с 6 настройки за топлина и скорост Изберете лесно комбинацията от топлина и скорост, която работи най-добре за вашата коса и прическа. Шест различни настройки осигуряват прецизен контрол за персонализирано оформяне на косата. Настройка на хладен въздух, за да завършите прическата си..
161,00 лв.
Brand: Philips
Естествено права коса за 5 минути* Гладка, бляскава коса без накъсване Много голяма зона на четката Технология ThermoProtect Турмалиново керамично покритие за бляскава, гладка коса, без накъсване. Технологията ThermoProtect поддържа постоянна температура в цялата четка, за да предотврати прегряване ..
140,00 лв.
Brand: Philips
Philips Straight Care BHS377/00 е преса за изправяне на коса с технологията ThermoProtect, която предотвратява прегряването. Дълги керамични пластини с кератин се грижат да получите желаната гладка и лъскава коса. Керамичните пластини се плъзгат гладко по косата за бързо и лесно оформяне. Изберете т..
66,99 лв.
Brand: Philips
Гладка и лъскава коса с грижа и контрол Керамични пластини с кератин 10 настройки на температурата Технологията ThermoProtect разпределя равномерно топлината по пластините, предотвратявайки прегряване, за да предпази косата ви. Керамичните пластини с кератин се плъзгат гладко по косата за бързо и ле..
98,00 лв.
Brand: Philips
Оформете косата с по-малко топлинно увреждане с технологията ThermoShield. Технологията ThermoShield ви позволява да си правите прически с по-малко увреждане от топлината. Сензорът й регулира температурата, така че от корените до краищата косата ви получава най-доброто равномерно оформяне, което зас..
126,00 лв.
Brand: Philips
Оформете косата с по-малко топлинно увреждане с технологията ThermoShield. Технологията ThermoShield ви позволява да си правите прически с по-малко увреждане от топлината. Сензорът й регулира температурата, така че от корените до краищата косата ви получава най-доброто равномерно оформяне, което зас..
182,00 лв.
Brand: Philips
Преса за коса с технология ThermoShield и минерални йони. ThermoShield ви позволява да си правите прически с по-малко увреждане от топлината. Сензорът й регулира температурата, така че от корените до краищата косата ви получава най-доброто равномерно оформяне, което заслужава. Минералните йони помаг..
252,00 лв.
Brand: Philips
Предпазвайте косата си, докато се радвате на бързото изсушаване. Този сешоар има различни настройки за скорост и температура.      Функциите включват:  - ThermoProtect за бързо изсушаване при постоянна щадяща температура, йонна грижа и TurboBoost; - Мощност 2100W - създава силен въздушен поток. Полу..
79,99 лв.
Brand: Philips
Бързо и мощно сушене за професионални резултати Мощен променливотоков мотор 2100W мощност при сушене Висока скорост на въздуха до 130 км/ч* Йонна грижа за блестяща коса Мощен променливотоков мотор за бързо сушене Сешоарът Philips Pro има високоефективен променливотоков мотор, разработен за професион..
112,00 лв.
Brand: Philips
Разнообразно обемно оформяне Въртяща четка за обем Philips с 2 приставки Турмалиновата керамика придава на косата ви повече блясък Уникалното покритие от турмалинова керамика защитава и подхранва косата, докато я оформяте. Това специално покритие ефективно провежда топлината без горещи точки и прида..
182,00 лв.
Brand: Philips
Сушене и оформяне едновременно – новият уред за оформяне на прически с въздух Philips Essential Care ви позволява да създавате красиви естествени прически, докато се грижи за косата ви. 3-те му приставки наистина работят както за дълга, така и за къса коса. 800 W мощност за прекрасни резултати Този ..
75,00 лв.
Показани са от 1 до 48 от 82 резултата (2 страници)
Този сайт използва бисквитки (cookies). Приемане на това условие дава възможност да се възползвате от оптималното поведение на този сайт. Политика относно бисквитките