Меню
Вашата кошница

Устна хигиена

Brand: Blend-a-Med
Blend-a-Med 3D WHITE постига елегантно, дълбоко почиства и избелва, като премахва петна от повърхността на зъбите. Чрез иновативната си формула, която съдържа полиращи микро-гранули и пирофосфат тя премахва повърхностните петна дори и при трудните зъбни ъгли, където четката може да достигне, полира ..
3,99 лв.
Brand: Blend-a-Med
Blend-a-Med 3D White Whitening Sensitive Enamel Safe Toothpaste е висококачествена избелваща паста, която е предназначена за чувствителни венци. Разработената формула отлично почиства замърсяванията и вредните естествеа от устната кухина, достига дори и до най-труднодостъпните междузъбни пространств..
6,19 лв.
Brand: Blend-a-Med
Blend-a-Med 3D Whitening Therapy Coconut представлява избелваща паста за зъби, вдъхновена от природата, която възвръща перлената белота на усмивката ви и същевременно запазва структурата на емайла, без да го уврежда. Деликатната формулата на пастата е комбинация от активен минерален комплекс и кокос..
6,19 лв.
Himalaya Active White Herbal Toothpaste e избелваща паста за зъби без флуорид, която почиства зъбите, заздравява венците, като същевременно с това избелва зъбите и премахва петната по тях. Красивата усмивка определено привлича всички погледи, здравето и красотата на зъбите са важен елемент в добре п..
3,99 лв.
Brand: Sensodyne
Пастата за зъби Sensodyne Advanced Clean е комбинация от паста и гел, която осигурява свеж дъх. При употреба два пъти дневно, изгражда ефективна защита около нерва, дълбоко вътре в зъба, и спомага за продължително спиране на болката. Тя осигурява бързо облекчение и изгражда дълготрайна защита с всяк..
4,99 лв.
Brand: Colgate
По-бяла и красива усмивка без усилия? Colgate Advanced White е клинично доказан помощник в борбата с нежеланото потъмняване и гарантира видими резултати само след 10 дни! Тази революционна паста се прилага като обикновен почистващ продукт за ежедневна хигиена, затова не е нужно да променяте навиците..
3,75 лв.
Brand: Arm & Hammer
Arm & Hammer Advanced White Extreme Baking Soda Toothpaste - for the Exceptional Deep Clean е висококачествена избелваща паста за зъби, която перфектно почиства повърхностните петна и дълбокото оцветяване. Съдържащите се микрополиращи вещества възвръщат естествената белота с до 3 тона при четкане 2 ..
4,39 лв.
Brand: Dental
Безалкохолна вода за уста, разработена специално за ежедневна хигиена на зъбите и устната кухина. Спомага за намаляване на образуването на плака и унищожава бактериите, причиняващи лош дъх. Предотвратява образуването на кариес и поддържа венците здрави. Освежава дъха.  Начин на употреба: Водата за у..
2,39 лв.
Brand: Vademecum
Vademecum Anti-Caries Sage Mint предствалява паста за зъби с горски чай и мента, която ефективно измива, предпазва от кариеси и дезинфекцира зъбите и венците, като отстранява до 99% от бактериите. Vademecum Anti-Caries Паста за зъби осигурява перфектна всекидневна хигиена и защита на устната кухина ..
1,99 лв.
Brand: Blend-a-Med
Blend A Med Anticavity Protection е паста за зъби за цялото семейство, която защитава срещу появата на кариес. Специалната съставка Calcident, богата на калций, помага за съхранението на този минерал в зъбите. По този начин се подсилва издръжливостта им на въздействието на въглехидратите и се предот..
1,79 лв.
Brand: Blend-a-Med
Blend-а-Med Anticavity White е паста за зъби, която заздравява емайла и придава приятна свежест. Тя помага да се предотврати образуването на плака, появата на кариес и зъбен камък. Възстановява естествената белота на зъбите и осигурява свеж дъх.    Начин на употреба: Нанесете малко количество от пас..
1,79 лв.
Brand: Astera
Astera Homeopdtica Sensitive е паста за зъби за чувствителни зъби и венци e изключително богата на активни Съставки: Препоръчва се за хора, ориентитани към здравословен начин на живот и такива провеждащи хомеопатично лечение. Продуктите са подходящи и при алергия към ментола. Специалните минерали, в..
5,29 лв.
Brand: Astera
Astera Parodont Black Sea Lye Toothpaste е висококачествена паста за зъби, която е обогатена с поморийска луга. Страхотната формула облекчава симптомите на парадонтит и гингивит, потиска кървенето и стяга и успокоява венците. Съдържащите се съставки имат противовъзпалително действие, заздравяват зъб..
4,79 лв.
Brand: Astera
Пастата за зъби Astera Parodont Fresh притежава патентована система против пародонтит с добавена свежест. Продуктът потиска кървенето, стяга и успокоява венците. Астера Пародонт неутрализира лошия дъх и предотвратява натрупването на плака. С добавен охлаждащ агент, който намалява парещото усещане от..
4,79 лв.
Brand: Astera
Паста за зъби с патентована система против пародонтит. Стяга и укрепва венците. Потиска кървенето. Подпомага възстановяването на венеца, благодарение на включената във формулата хиалуронова киселина. Потиска кървенето, стяга и успокоява венците. Има антипародонтитно действие с патентована система, с..
4,79 лв.
Brand: Colgate
Colgate Bamboo Charcoal Toothbrush представлява четка за зъби, изработена от биораградим бамбук, покрит с пчелен восък, която нежно и ефикасно отстранява наличните замърсявания и плака по зъбите и венците. Уникалната ѝ разработка предлага качествено почистване на междузъбните пространства и други т..
7,49 лв.
Brand: Aquafresh
Aquafresh Bamboo Interdental Toothbrush представлява бамбукова четка за зъби изработена с интердентални влакна за ефективно почистване на труднодостъпните междузъбни пространства. Те са направени от възобновяеми материали на базата на рициново масло. Бамбуковата дръжка е направена от устойчиво отгле..
6,99 лв.
Brand: Bio Care
Bio-Care Charcoal & Gold Super Slim Bristles Toothbrush е висококачествена четка за зъби от злато и бамбуков въглен, която подобрява цялостното състояние на устната кухина и притежава злато с чистота 99,9%, както и силно изразено антибактериално действие. Иновативната Super Slim Bristles System от и..
3,05 лв.
Brand: Elmex
Elmex Caries Protection Mouthwash е висококачествена вода за уста с аминофлуорид, която осигурява ефективна защита срещу образуването на кариеси и доставя дълготрайно усещане за комфорт и свежест. Изключително ефикасната формула образува двоен калциево-флуориден щит върху зъбите, който ги реминерали..
8,49 лв.
Brand: Elmex
Пастата за зъби Elmex Caries Protection ефективно почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина. Укрепва емайла, ограничава отлагането на зъбен камък и осигурява качествена защита срещу образуването на кариеси. Създава усещ..
6,69 лв.
Brand: Colgate
Colgate Cavity Fresh е паста за зъби на марката Колгейт, която укрепва отслабения емайл, предотвратявайки развитието на кариес. Пастата съдържа микрочастици калций и активен флуорид, които осигуряват максимална защита. Превъзходният аромат на мента осигурява дълготрайно усещане за свежест. Начин на ..
1,65 лв.
Brand: Astera
Astera Charcoal Detox Mouthwash е детоксикираща вода за уста с активен въглен, предназначена да освежава и почиства дори и най-тридно достъпните места в устната кухина. Комбинацията от триклозан, флуор и ментов аромат ограничава развитието на бактерии, предотвратява натрупването на плака и зъбен кам..
3,59 лв.
Brand: L'angelica
L'Angelica Herbal Toothpaste Charocal Fresh представлява паста за зъби с активен въглен, която е специално създадена да осигурява здрава устна кухина. Микрочастиците с дървени въглища улавят и премахват плака и примеси, които оставят петна по зъбите и причиняват лош дъх. Уникалната комбинация от абс..
4,29 лв.
Brand: Arm & Hammer
Arm & Hammer Charcoal White Powered with Activated Charcoal Baking Soda Toothpaste е висококачествена избелваща паста за зъби, която е обогатена с активен въглен и премахва на 100% петната в сравнение с обикновените пасти. Страхотната формула комбинира силата на натуралната сода бикарбонат с иновати..
6,19 лв.
Brand: Arm & Hammer
Arm & Hammer Charcoal White Powered with Activated Charcoal Baking Soda Toothpaste е висококачествена избелваща паста за зъби, която е обогатена с активен въглен и премахва на 100% петната в сравнение с обикновените пасти. Страхотната формула комбинира силата на натуралната сода бикарбонат с иновати..
2,39 лв.
Brand: Astera
Astera Chlorhexidine Mouthwash е вода за уста с хлорхексидин, която предпазва устната кухина от възпалителни процеси след зъболекарска намеса. Продуктът дезинфекцира и има всички качества на медицински продукт и се употребява при лечението на гингивит, гъбични инфекции и рани в устната кухина.     ..
5,29 лв.
Brand: L'angelica
L' Angelica Herbal Toothpaste Coco Gum Detox представлява паста за зъби с кокосово масло и мента, която е специално създадена да осигурява здраве и грижа за устна кухина. 100% натуралното кокосово масло, има детоксикиращо действие. Помага при борбата с упоритата плака и подхранва венците, благодарен..
4,29 лв.
Brand: Vademecum
Vademecum Complete Toothpaste представлява паста за зъби, която обединява 10 действия в един продукт. Формулата на пастата ефективно почиства зъбите и венците от плаката като премахва бактериите, добавенията флуорид укрепва емайла, а вложеният цинк има антибактериални и успокояващи свойства. Пастата..
1,99 лв.
Brand: Vademecum
Vademecum Complete Pro Vitamin Complex предствалява паста за зъби с 10 действия за здрави зъби и венци, която ефективно измива и дезинфекцира зъбите, като предпазва срещу гингивит, кариес, зъбен камък, освежава дъха, премахва петната, укрепва емайла, запазва естествената им белота и намалява бактери..
2,99 лв.
Brand: Blend-a-Med
Blend-а-Med Extra Fresh е специализирана паста за зъби за пълна защита на емайла. Помага за подобряване на всички 7 признаци на здрави зъби, кaто осигуряват пълна защита. BLAND-А-MED cmplete 7 fresh е с освежаващ вкус на мента. Пастата е подходяща за възрастни и деца над 6-годишна възраст.    Начин ..
4,19 лв.
Himalaya Complete Care Herbal Toothpaste представлява билкова паста за зъби за цялостна грижа с флуороид, която ефективно почиства зъбите, заздравява зъбния емайл, предпазва венците, намалява чувствителността на зъбите, като същевременно с това доставя дълготраен свеж дъх. Органичната паста за зъби ..
3,99 лв.
Brand: Trisa
Trisa Complete Care Advanced Formula е вода за уста, която е пригодена за ежедневна употреба и заздравява венците, като осигурява свеж дъх и чистота. Разработената формула ефективно предпазва от кариеси и реминерализира зъбния емайл. Съставките се борят активно с образуваната плака и зъбен камък, ка..
7,99 лв.
Brand: Trisa
Trisa Complete Care Advanced Formula е висококачествена паста за зъби, предназначена за чувствителни венци. Благодарение на технологичната си ревитализираща формула ефективно възстановява и укрепва. Благоприятната комбинация на XYLITOL и швейцарски билки осигурява максимална защита против кариеси и ..
7,49 лв.
Brand: Blend-a-Med
Blend-a-Med Expert Complete Protection Toothpaste е високоефективна паста за зъби, която възстановява и предпазва зъбния емайл. Иновативната формула повишава устойчивостта му към киселинни атаки, а съдържащият се стабилизиран флуорид се бори активно с лошия дъх и бактериалната плака. Същевременно пр..
4,99 лв.
Brand: Sensodyne
Sensodyne Complete Protection е паста за зъби, която изгражда защитен слой върху чувствителните зони на вашите зъби за дълготрайна защита от чувствителност. Формулата Stannous на пастата е разработена, за да осигури на чувствителните зъби всичко, от което се нуждаят, с двукратно миене на ден. Заздра..
7,59 лв.
Brand: Sensodyne
Sensodyne Complete Protection Extra Fresh изгражда защитен слой върху чувствителните зони на вашите зъби за дълготрайна защита от чувствителност. Формулата Stannous на пастата е разработена, за да осигури на чувствителните зъби всичко, от което се нуждаят, с двукратно миене на ден. Заздравява и укре..
7,59 лв.
Brand: Listerine
Listerine Cool Mint Mouthwash е вода за уста, която неутрализира лошия дъх и предпазва от повторната му поява, унищожава предизвикващите лош дъх бактерии и предотвратява тяхното размножаване, оставяйки устната кухина дезинфекцирана и свежа. Ефективната формула намалява образуването на плака (една от..
12,99 лв.
Brand: Sensodyne
Специално създадена за хора с чувствителни зъби. Водата за уста Sensodyne съдържа флуорид, който помага за реминализиране на емайла и предпазва от кариес. Състав: Вода, глицерин, Sorbitol, Potassium Nitrate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Poloxamer 407, Sodium Benzoate, Aroma, Disodium Phosphate, M..
9,99 лв.
Brand: Bilka
Паста за зъби с почистващо и избелващо действие. Bilka Clean & White е разработена по нова формула, възвръщаща естествената белота на зъбите. Тя отстранява петна и оцветявания. Дълготрайният избелващ ефект се дължи на комбинация от биоактивни компоненти с високоефективно, безвредно и неабразивно дей..
3,79 лв.
Brand: Bilka
Bilka Dent Expert Parodont Protect Mouthwash е висококачествена вода за уста, която е специално предназначена за защита от пародонт. Разработената формула спомага за редуцирането на плаката, осигурява антикариесна защита на зъбите и ги почиства там, където четката не е успяла да достигне. Същевремен..
5,60 лв.
Brand: Bilka
Bilka Dent Patented Formula Gingival Care Gum Gel е висококачествен гел за венци, който е обогатен с билкови екстракти. Разработената формула действа облекчаващо и успокоява зачервяванията, стяга венечните джобове и възвръща комфорта в устната кухина, като същевременно има противовъзпалителен ефект ..
3,79 лв.
Brand: Bilka
Bilka Dent Himalaya Salt Toothpaste Complete Care е висококачествена паста за зъби, която е предназначена за комплексна грижа и е обогатена с хималайска сол. Разработената формула отлично почиства замърсяванията, бактериите и плаката в устната кухина, без да засяга емайла. Същевременно действа изклю..
3,79 лв.
Brand: Bilka
Bilka Dent Parodont Protect Patented Formula Mouthwash е висококачествена вода за уста, която е специално предназначена за защита на венците. Патентованата формула осигурява моментален успокояващ ефект и ги стяга, неутрализира широкия спектър от причини за неразположения в устната кухина, като осигу..
5,60 лв.
Brand: Bilka
Bilka Dent Parodont Protect Expert White е висококачествена паста за зъби с иновативната формула, която щадящо избелва и полира зъбния емайл, редуцира плаката и освежава. Комбинирането на активните съставки  осигурява синергично действие в борбата с пародонтозните промени в устната кухина, осезаемо ..
3,79 лв.
Brand: Bilka
Bilka Dent Parodont Protect е висококачествена паста за зъби с предпазващо венците действие. Патентованата формула е подходяща за ежедневна орална грижа и профилактика на устната кухина. Осигурява комплексна грижа за здравето на устната кухина, като отлично почиства замърсяванията, бактериите и плак..
3,79 лв.
Brand: Dental
Dental Dream Black & White Advanced Mouthwash with Activated Charcoal & Polyfix е висококачествена вода за уста, която доставя моментален освежаващ ефект и усещане за комфорт. Разработената формула е обогатена с активен въглен, който абсорбира токсините, премахва танините и действа детоксикиращо. Съ..
7,99 лв.
Brand: Arm & Hammer
Arm & Hammer Enamel Repair Toothpaste е висококачествена паста за зъби за възстановяване на емайла, която е обогатена с кокосово масло и осигурява ефективна заздравяваща грижа за зъбите, емайла и цялостната Ви бляскава усмивка. Разработената формула възстановява повърхността на емайла само след 5-дн..
6,19 лв.
Brand: Blend-a-Med
Blend-a-Med Expert Complete Protection Toothpaste е високоефективна паста за зъби, която възстановява и предпазва зъбния емайл. Иновативната формула повишава устойчивостта му към киселинни атаки, а съдържащият се стабилизиран флуорид се бори активно с лошия дъх и бактериалната плака. Същевременно пр..
4,99 лв.
Показани са от 1 до 48 от 215 резултата (5 страници)
Този сайт използва бисквитки (cookies). Приемане на това условие дава възможност да се възползвате от оптималното поведение на този сайт. Политика относно бисквитките